Even helemaal niets doen! Heerlijk genieten van de tijd en van elkaar en ontspannen. Dat is waar de zomervakantie voor bedoeld is, de batterij opladen zodat je er weer tegen aankan tot aan de Kerst.

Voordat ik in de “uit” stand ga deze zomer en mijn batterij ga opladen wil ik jou een aanbieding doen. Boek bij mij een gratis sessie om zo ontspannen de zomer in te gaan. En om samen te kijken of er een klik is om samen aan de slag te gaan in september.

Spiegel

Die klik is nodig omdat wanneer we gaan samenwerken, ik een spiegel voor jouw neus ga houden en wij samen oude (vertrouwde) patronen gaan opruimen. Zodat er ruimte en energie vrij komt om de volgende stap te zetten. De stap waar jij al een tijd tegen aan hikt. Naar verlangt omdat je voelt dat er iets moet veranderen. Je weet ook dat het nodig is maar het is zo lastig om te doen. Wat gaat er gebeuren als je meer voor jezelf ga kiezen? Hoe doe je dat? Wat kan je en wat ga je echt niet doen? Zoveel vragen waardoor je alles bij het oude vertrouwde wil laten en doorsukkelt zoals het nu gaat. Of ga je de uitdaging aan met jezelf en zet je de stap naar goed genoeg zijn.

Wie is Mariska kerkdijk

Het is niet alleen praten maar ook aan de slag met jouw lijf. Ik werk in mijn praktijk met een geweldige methode, kinesiologie. Hiermee zorg ik ervoor dat het niet alleen in jouw hoofd van onzeker naar goed genoeg gaat maar dat jouw lijf hierin ook wordt meegenomen. Waardoor jouw lijf het proces van onzeker naar goed genoeg ondersteunt, zodat je emotioneel en fysiek steviger staat.

 • Behandelingen van 90 minuten

  Tijdens de eerste sessie gaan we in gesprek over jouw doel. Wat wil je bereiken, welke stappen ga je zetten en waar loop je nu tegen aan? We werken ook aan emotioneel en fysiek stevig in je kracht staan. Daarna zijn de overtuigingen die je hebt aan de beurt. Waarom wil het nu allemaal niet lukken? We zorgen samen voor de eerste stap naar goed genoeg zijn en leven vanuit zelfvertrouwen. De derde sessie staat in het teken van de beperkende overtuigingen die ervoor zorgen dat je toch gaat twijfelen aan jezelf. De vierde en de vijfde sessie werken we aan weten dat je goed genoeg bent en wat ervoor nodig is om jouw dromen en doelen waar te maken. Tijdens de sessie gebruik ik diverse technieken, onder andere: Stress Release, bewegingsoefeningen, acupressuur, essentiële oliën etc.

 • Op jou afgestemde opdrachten

  Om jouw proces te ondersteunen krijg je op jou afgestemde opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan.

 • Online coachingsessies tussen de behandeling in

  Binnen dit traject loop ik echt met je mee. Daarom hebben we tussen de behandelingen in online contact. Deze gesprekken zijn bedoeld om jou te coachen in het bereiken van je doelen en de opdrachten die jij mee hebt gekregen te bespreken.

 • Persoonlijke ondersteuning via e-mailcontact

  Zit je tussendoor met brandende vragen of wil je dat ik even met je meedenk? Of loop je helemaal vast, waar je direct mijn advies voor nodig hebt. Dan ben ik er ook voor je. Kortom: zaken die niet kunnen wachten tot onze volgende afspraak, daarover mag je mij contacten. Blijf er niet mee worstel maar laat mij met je meedenken, waardoor het voor je heel wat hoofdbrekens en verspilde tijd gaat schelen. Kortom; voor de duur van dit traject ben ik er voor jou. En juist dát is zo ontzettend waardevol.

Heb je nog vragen? Of wil je meer weten? Vul het formulier in en dan neem ik contact op.

  [ssa_booking type=gratis-consult]