Waarom ben je regelmatig moe?

Door de constante spanning in je lijf merk je steeds vaker dat je dingen juist niet meer doet. Waardoor je humeur er niet beter wordt, wat weer invloed heeft op je werk, de mensen om je heen en uiteraard jezelf.

Je merkt als je het rustiger aan gaat doen dat de spanning wel iets minder wordt. Jammer is wel dat je daardoor dingen niet meer doet of er niet aan begint omdat je weet dat je dan weer klachten gaat krijgen. Dit kan variëren tussen hoofdpijn, een zere rug of gewoon heel moe zijn. Er is eigenlijk geen pijl op te trekken, wat je wel weet is dat je er vanaf wilt.

Rustig aan doen

Na een periode van rustig aan doen probeer je weer dingen en dan komen de vage klachten weer terug. Soms zelfs spontaan zonder dat je iets bijzonders hebt gedaan. Je vraagt je steeds vaker af wat de oorzaak zou zijn. De klacht herken je meer dan goed, de pijn die het veroorzaakt herken je direct. Maar wat nu de oorzaak hiervan is daar ben je wel nieuwsgierig naar. Beter nog dan zou je het kunnen oplossen.

Soms is het zo erg dat je na een nacht goed geslapen te hebben toch nog vermoeid opstaat. Waardoor het een hele lange de dag wordt die met een beetje pech eindigt met hoofdpijn. Dit kost je meer energie dan je zou willen en je baalt ervan dat het maar niet overgaat. Niet dat je er niets aan gedaan hebt. Van allerlei therapieën, pillen, ontspanningsoefeningen. Ze werken allemaal maar voor korte tijd.

Heb je nog vragen?

Wil je weten of een kinesiologiebehandeling iets voor jou is of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. Vul het onderstaande formulier in en ik bel jou. Dan bespreken we waar je tegen aanloopt en vertel ik je hoe ik je kan helpen met kinesiologie.

  De oorzaak oplossen

  Hoe zou het voor je zijn om te weten waar die vermoeidheid en klachten vandaan komen? Zodat je de klachten kunt oplossen en je lijf kan gaan herstellen, Dat je weer energie over hebt om voor de belangrijke zaken in je leven.

  Doordat je lijf niet langer spontaan in de kramp schiet kan je kan kiezen of je het rustig aan doet of nog even doorgaat. Hierdoor is het rustiger in je hoofd en kan je alle ballen in de lucht houden zonder dat het je extra veel energie kost.

  Met een lichaamsgerichte behandeling rust in jouw lijf en hoofd

  Een kinesiologiebehandeling zorgt ervoor dat je lichaam in balans komt onder andere door oefeningen, Stress Release, werken met de spieren en essentiële oliën. We gaan aan de slag met jouw lijf om er voor te zorgen dat je weer in kracht staat. Ook gaan we in gesprek met elkaar, dit doen we vanuit de informatie die jouw lijf geeft. We gaan werken aan het zelfherstellend vermogen van je lijf, zodat de oplossing vanuit jezelf komt en helemaal bij je past. Jouw lijf vertelt het verhaal waardoor je hoofd meer rust krijgt.

  Ik weet genoeg, boek een afspraak!

  Wat is kinesiologie?

  Kinesiologie is een complementaire geneeswijze waarbij het zelfgenezend vermogen van het hele lijf centraal staat en wordt geactiveerd.

  Kinesiologie spreek je uit als kie-nee-sioo-loo-gie. Het betekend letterlijk de leer van de beweging.

  Het is een methode die een mens in al zijn aspecten benadert. Vanuit de spieren, de emoties maar ook alles wat er door een lijf gaat zoals voeding en hormonen.

  Spiertesten zijn een onderdeel van kinesiologie. Door het lijf in beweging te brengen en te onderzoeken waar het niet optimaal functioneert krijgt de kinesioloog inzicht in de oorzaak van de klachten en wat de gevolgen van deze klachten zijn. Samen met jou kijkt de kinesioloog welke beweging of welke stap ervoor zorgt dat er meer energie en balans in het lijf komt, zodat je kan gaan herstellen.

  Kinesiologie