Door de bomen het bos niet meer zien

  • Een overvolle agenda waardoor je door de bomen het bos niet meer kan zien. Je rent van klus naar afspraak en houdt geen tijd over om op adem te komen.
  • In slaap vallen is geen enkel probleem. Doorslapen hoort er de laatste tijd niet meer bij. Je ligt halverwege de nacht naar het plafon te staren en maakt je druk over de zaken die niet lopen. Waarom wil het maar niet lukken? De frustratie komt je de neus uit.
  • Je weet in grote lijnen de stappen die je kan nemen om succesvol zijn. Het zou lekker zijn als dit gaat lukken zodat je tijd overhoudt voor de echt belangrijke zaken in je leven.
  • Je weet dat alleen maar rennen en hollen niet goed voor je is. Toch negeer je al een tijdje je lijf omdat er gewoon geen ruimte is om even rustig aan te kunnen doen.

De gevolgen van te lang door rennen

  • Wanneer je zo doorgaat komt er een moment dat je lijf de rem erop gaat zetten. Dan val je om en gebeurt er niets meer.
  • De paniek die je nu voelt is echt niet nodig en veroorzaakt eerder nog meer onrust dan het je helpt bij je zaakjes op orde krijgen. Waardoor je steeds meer gaat doen in plaats van te kijken wat je wel zou moeten doen en wat vooral niet.
  • Zolang je in deze ‘aan’ stand blijft functioneren blijft je leven een ‘ratrace’ en is dat wat je wilt? Is dat de vrijheid waar je zo naar verlangt? Altijd maar moeten en nooit meer tijd voor jezelf hebben?
Gratis Mariska Kerkdijk

Nee, dat wil ik niet!

Is het antwoord: nee ik wil niet doorrennen als een kip zonder kop en omvallen. Vraag dan mijn gratis video aan. Hierin leg ik je uit wat stress doet met je hoofd en lijf. Wat maakt dat je zo blijft doorrennen. En je krijgt waardevolle oefeningen waardoor je snel je hoofd en lijf tot rust kan brengen. Zodat je de regie kan pakken op je agenda en je tijd. Waardoor er ruimte komt voor de echt belangrijke zaken in je leven.

Hoe lekker zou het zijn om weer lol te krijgen in wat je doet? Alle stappen die je kent op de juiste manier toe te passen zodat je succesvol kan zijn. En dat dit succes je de ruimte en tijd gaat brengen voor de belangrijk zaken in je leven.

Wacht niet langer en vraag de video aan. Je ontvangt de video direct in je mailbox. En je krijgt daarnaast ook nog aanvullende tips en inspiratie om de stappen op de juiste manier te nemen. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met een privacy policy. Je kunt je trouwens ook elke moment gewoon weer uitschrijven.