HELP! Paniek!

Wanneer het huis in de fik staat dan mag je paniek hebben en vanuit je oergevoel reageren. Hetzelfde geldt als je wordt aangevallen door een beer. Maar als je in paniek raakt omdat je een lastig gesprek hebt dan is het gewoon niet handig dat je in je vecht- en vluchtmodes schiet. Juist dan wil je helder blijven en niet vanuit je emoties reageren.

Het is ook niet handig als je in bed ligt en paniek hebt over wat er de volgende dag allemaal nog gedaan moet worden. Dat je de beren op de weg ziet voordat het zover is. Dan wil je juist slapen omdat je alle energie die je nodig hebt goed kan gebruiken.

In deze gratis video neem ik je mee in hoe stress in het hoofd en het lijf werkt. Waardoor je in de vecht, vlucht of zelfs bevries stand komt. En gaan we aan de slag met waardevolle oefeningen om de stress te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Zodat je helder, creatief en rustig kunt blijven in situaties die daarom vragen. Je ontvangt de video direct in je mailbox. En je krijgt aanvullende tips en inspiratie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk met een privacy policy. Je kunt je trouwens ook elke moment gewoon weer uitschrijven.Bekijk de preview van deze gratis video

Ben je nieuwsgierig hoe stress werkt in je hoofd en je lijf? En wil je weten wat je er zelf aan kan doen om de stress te verminderen? Kijk dan naar deze preview van mijn video met de gratis oefeningen. Meer weten? Vraag dan de gratis video aan.

Deze video is gemaakt door Mariska Kerkdijk

Ik heb vanuit jarenlange ervaring in mijn praktijk veel klanten geholpen om hun stress te verminderen. Prachtige stoere vrouwen, net zoals jij. Daarom heb ik speciaal voor jou deze video gemaakt. Zodat je de stress en paniek direct kan aanpakken. Vraag het dus snel aan, je ontvangt het direct in jouw mailbox.