Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een afspraak?

Een losse behandeling bij in de praktijk duurt 60 minuten. De eerste keer bestaat uit een intake (deze is gratis) en een behandeling. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 90 minuten.

Hoe zit het met een traject

Wanneer je een traject bij mij doet dan plannen we samen de afspraken bij mij in de praktijk en de online sessie in. Tussen de afspraken in de praktijk zit ongeveer drie weken. Debehandelingen duren 90 minuten. De online sessie 45 minuten.

Hoe kan ik betalen?

Een losse behandeling betaal je als je bij mij bent. Dit mag contact of ik stuur jou een betaalverzoek. Pakketten betaal je vooruit. Je ontvangt van mij een factuur per mail.

Moet ik een traject in een keer betalen?

Het coaching traject Van onzeker naar goed genoeg betaal je vooraf. Je ontvangt van mij een factuur per mail.
Betaal je in termijnen dan betaal je de eerste termijn voor de eerste behandeling. De tweede voor de tweede online sessie en de laatste termijn voor de vierder online sessie.

Hoe zit het met vergoeding van Zorgverzekeraars?

Je krijgt van mij een factuur voor de Kinesiologie behandelingen. Deze factuur kan je indienen bij jouw Zorgverzekeraar. Of deze Kinesiologie behandeling (deels) vergoed wordt hangt af van bij welke Zorgverzekeraar je aangesloten bent en van het pakket waarvoor je hebt gekozen.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter bevordering van Alternatieve geneeskunde.

Ook ben ik geregistreerd bij het Registers Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  • VBAG: 21812012
  • RBCZ: 190167 S

 

 

Wat als ik niet kan als wij een afspraak hebben?

Losse consulten: Als een afspraak niet kan doorgaan, dan kan je deze tot 24 uur van te voren gratis annuleren door dit telefonisch aan mij door te geven. Voor afspraken die korter dan 24 uur of helemaal niet worden breng ik kosten in rekening.  € 50 voor afspraken die korter dan 24 uur van te voren of helemaal niet worden geannuleerd.

Traject: Samen plannen we de afspraken in. Mocht een van deze afspraken niet door kunnen gaan dan verzetten we deze in overleg met elkaar. Het traject moet binnen een jaar na de eerste afspraak bij in de praktijk zijn afgerond.

Geen medische behandeling

Ik ben geen arts en stel geen diagnose en/of verstrek geen medicatie. Alle medische verwijzingen of achtergrondinformatie die gedeeld wordt is alleen ter verduidelijking van de therapeutische behandeling, die gericht is op het verbeteren van jouw welzijn. Raadpleeg altijd eerst jouw huisarts als je twijfelt over jouw gezondheid.

Heb je vragen die hier niet bij staan? Vul dan het formulier hiernaast in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Of ben mij 06-55346590

Neem contact op

Staat jouw vraag hier niet tussen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.