Cliëntenstop

Vanaf 1 juni 2023 hanteert Praktijk Mariska Kerkdijk een cliëntenstop. Dit betekent dat alleen bestaande klanten nog een afspraak in kunnen plannen. In uitzonderlijke gevallen neem ik nog nieuwe cliënten aan. Neem hiervoor contact op via info@mariskakerkdijk.nl.

Je kunt ook terecht bij één van mijn collega’s. In de buurt van Bilthoven kun je o.a. terecht bij Astrid Reuling-van Engelen. Zij houdt praktijk in De Meern: www.balanseninzicht.nl. Of Janine Mirck-Schnaar. Zij houdt praktijk in Zeist én Zwijndrecht: www.kinergie.nl.

In de buurt van Arnhem kun je o.a. terecht bij Renate Huisman. Zij houdt praktijk in Oosterbeek: www.ezenci.nl. Of bij een van mijn studenten: Kirsten de Koning zijn houdt praktijk in Arnhem: www.kirstendekoning.nl

klant ervaringen

Ik heb een keuze! Niet alleen met mijn hoofd maar met mijn hele lijf! Het maakt zo onwijs veel verschil.

– Anita –

Ik heb 1 keer per kwartaal een afspraak bij Mariska. Mijn APK afspraak.

– Marianne –

Ik bleef maar doorlopen met vage klachten en begreep niet goed waarom die maar niet overgingen. Bij Mariska werd me duidelijke dat ik mijn hart niet volgde maar deed wat ik dacht dat anderen van mijn verwachten.

– Esther –

Meest recente blogs