Spin in het web

Zit jou dag vol met van alles moeten en is er maar weinig tijd en ruimte voor jou? Staan er op het to do-lijstje meer taken dan er uren in de dag zitten? Doe jij dit allemaal om je maar niet schuldig te voelen of de ander niet teleur te stellen? Hoe lang hou je dit moeten doen voor anderen al vol? Werk jij hard om te laten zien dat alles onder controle is? Niet alleen op het werk maar ook thuis? Ben jij de “spin in het web” die alles regelt en alles doet, voor iedereen?

Dan ben ik opzoek naar jou!

Hoe zou het voor je zijn om dat roer wel echt om te gooien, zonder de ander maar vooral jezelf niet te kort te doen? Zodat je rust krijgt in je hoofd, je lijf niet constant protesteert bij alles wat je moet doen en je humeur weer boven nul komt? Gewoon door beter naar je lijf te luisteren, waardoor je meer tijd voor jezelf neemt, beter voor jezelf zorgt en meer kiest wat je nu echt wilt.

Ja! ik wil dit NU

Ervaar een kinesiologie behandeling

Hoe zou het voor je zijn als alle “moetjes” die er niet echt toe doet niet meer gedaan hoeven worden? Dat je “nee” kan zeggen zonder je schuldig te voelen, dat je het niet goed doet of de ander in de steek laat? Je vraagt je af tegen welke moeten je nee kan zeggen? Wie je het eerst gaat teleurstellen en of je dit wel kan maken? Wil je dit wel? Zoveel vragen die maken dat alles bij het oude blijft en waardoor je nog steeds geen energie en ruimte over hebt voor jezelf.

Wil je ervaren hoe het voelt om jouw lijf te laten vertellen wat het nodig heeft, zonder dat de overtuigingen die er zijn zich er mee kunnen bemoeien? Dan is een afspraak bij de mij in de praktijk iets voor jou!

Voor dat je afhaakt wil ik je graag iets vertellen over kinesiologie? Een Ki-ne-sio-loog werkt met de spieren in het lijf. De kinesioloog, ik dus, test via die spieren waar de stress en onbalansen zitten en vraagt het lijf wat nodig is om dit op te heffen. Met het doel dat jouw lijf zich kan gaan herstellen en je weer vrij van stress kan bewegen en leven. En meer energie hebt en overhoudt.

Ik wil dit ervaren
Mariska Kerkdijk

Je verhaal vertellen

Terug naar hoe het voelt voor je lijf om het verhaal te vertellen zonder dat je hoofd zich er mee gaat bemoeit. Dit kan je ervaren, met een 14 spieren balans. Deze 14 spieren zijn verbonden met de energiebanen, meridianen, in het lijf. Die vertellen je hoe het staat met het lijf, met de energie en emoties maar ook welke voeding je kan inzetten voor herstel. Tijdens een behandeling kan de energie zich herstellen, waardoor er rust in het hoofd komt. Met als resultaat dat je na een behandeling meer in je kracht staat en beter weet wat jij nu echt wilt. Kortom meer energie hebt.

Ben je nieuwsgierig hoe het voelt om een kinesiologie-behandeling te krijgen dan heb ik een supergave aanbieding voor jou! Je krijgt van mij een 14 spieren balans waarbij ik samen met jou kijk en voel wat je nodig hebt om stevig in je kracht te staan. We gaan ook aan de slag met welke voeding “goed” is voor jouw lijf en wat je thuis nog meer kan doen om stevig te blijven staan. Zodat de overtuiging die er zijn minder invloed hebben op wat jij nu echt wilt en je meer energie hebt.

Aanbieding: Voor 40 euro een kinesiologie-behandeling en je gaat met 3 waardevolle tips naar huis waar jezelf mee aan de slag kan gaan. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, vergoeden de meeste zorgverzekeraars (deels) de behandeling.

Klik op de button en boek jouw 14 spieren balans!

Ja, ik boek een 14 spieren balans