Zolang je bang blijft om anderen teleur te stellen veranderd er niets

Je voelt aan jouw hele lijf dat er iets moet veranderen. Je hebt totaal geen overzicht over jouw leven en rent de benen uit jouw lijf. Er moet iets veranderen, dit kan zo niet veel langer! Je bent moe, gefrustreerd en voelt je leeg van binnen.

Je hebt jouw lat hoog liggen en daarnaast ben je een perfectionist. Dit heeft je al ver gebracht in jouw leven. De keerzijde is dat je hierdoor twijfelt aan wat jij kan. Je vraagt je regelmatig af of je wel goed genoeg bent. Die onzekerheid zorgt ervoor dat je de dingen die je echt zou willen niet doet. Je bent veel te bang dat je faalt. Elke keer wanneer  je bedenkt wat je wel zou willen, heb je een excuus waarom dit niet gaat lukken.

Na een week rennen en zorgen voor iedereen is het bijna weekend. Zaterdagochtend nog het sporten van de kinderen, de boodschappen doen, de was opvouwen en het huishouden. Daarna heb je eindelijk tijd voor jezelf. Belt je moeder dat ze zaterdagavond komen eten. Dat is het laatste waar je behoefte aan hebt. Toch geef je toe en vraag je wat ze wil eten.

 

 

Hoe zou het voor jou zijn om…

Een duidelijk beeld te hebben wat je met je leven, je relatie en je carrière wilt? Energie over te hebben om naast alles wat gedaan moeten worden er ook energie  over is voor jouw relatie, jouw kinderen en jezelf? Dat je keuzes maakt die goed zijn voor jezelf en voor de mensen om je heen?

Een hoge lat te hebben zonder dat je perfectionistisch bent? Dat je niet langer bang bent om te falen. Dat je weet dat je goed genoeg bent ook als je niet perfect bent.

Nee te kunnen zeggen tegen een ander zonder bang te zijn om die ander teleur te stellen. Zelfvertrouwen te hebben omdat je weet dat je goed genoeg bent.

Alles is mogelijk wanneer je jouw eigen pad gaat volgen!

Volg bij mij het  groeitraject. Het bestaat uit vijf sessies mij in de praktijk en vier online afspraken. Daarnaast krijg je opdrachten mee om thuis aan je doelstellingen te gaan werken.

Ik werk met een onwijs gave methode, Kinesiologie, waarbij jouw lijf het antwoord heeft. We gaan aan de slag om te zorgen dat je hart, lijf en hoofd gaan samenwerken. Jouw hoofd vind vaak iets terwijl jouw lijf en hart je iets anders vertellen. Jouw hoofd gaat beter begrijpen welke stappen je kan ondernemen om met meer zelfvertrouwen te leven.

Als je doet wat ik zeg kan je voor jezelf te kiezen zodat je jouw doelstelling en dromen kan waarmaken. Je hebt geen last meer van faalangst en hebt meer zelfvertrouwen. Je accepteren, respecteren jezelf zoals jij bent. Je hebt een duidelijker beeld van jezelf. Je kan nee zeggen op een liefdevolle manier en je kiest voor jouw eigen pad!

Door aan de slag te gaan met jouw lijf, jouw hart en jouw hoofd investeer je in jezelf. Hierdoor komt er ruimte om jezelf te mogen zijn.

Behandeling
80 euro
1 behandeling van 1 uur
Kort verslag
Werkboek
Ondersteuning voor thuis
Maak een afspraak
Groeitraject kies je eigen pad
549 euro
5 behandelingen van 1 uur
4 online sessies van 30 minuten
Werkboek
Ondersteuning voor thuis
Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan
Etherische olie van doTERRA


Boek het traject
Groeittraject Alles uit jezelf halen
997 euro
8 behandelingen van 1,5 uur
7 online sessies van 30 minuten
Werkboek
Ondersteuning voor thuis
Etherische olie van doTERRA
1 Coachingswandeling
Neem contact met mij op

Meest recente blogs