Zolang je bang blijft om anderen teleur te stellen veranderd er niets

Je voelt aan jouw hele lijf dat er iets moet veranderen. Je bent moe, gefrustreerd en voelt je leeg van binnen. Er is geen overzicht over jouw leven en je rent de benen uit jouw lijf. Er moet iets veranderen, dit hou je niet veel langer vol.

Jouw lat ligt hoog en je bent een perfectionist. Dit heeft je al ver gebracht in jouw leven. De keerzijde is dat je hierdoor twijfelt aan wat jij kan. Je vraagt je regelmatig af of je wel goed genoeg bent. Die onzekerheid zorgt ervoor dat je de dingen die je echt zou willen niet doet. Je bent veel te bang dat je faalt. Elke keer wanneer je bedenkt wat je wel zou willen, heb je een excuus waarom dit niet gaat lukken.

Na een week rennen en zorgen voor iedereen is het bijna weekend. Zaterdagochtend nog het sporten van de kinderen, de boodschappen doen, de was opvouwen en het huishouden. Daarna heb je eindelijk tijd voor jezelf. Belt je moeder dat ze zaterdagavond komen eten. Dat is het laatste waar je behoefte aan hebt. Toch geef je toe en vraag je wat ze wil eten.

 

 

Hoe zou het voor jou zijn om…

Nee te kunnen zeggen zonder schuld gevoel en jij bewust kan kiezen voor die zaken die voor jou belangrijk zijn. Energie over te hebben om naast alles wat gedaan moeten worden er ook energie  over is voor jouw relatie, jouw kinderen en jezelf? Dat je keuzes maakt die goed zijn voor jezelf en voor de mensen om je heen?

Een hoge lat te hebben zonder dat je perfectionistisch bent? Dat je niet langer bang bent om te falen. Dat je weet dat je goed genoeg bent ook als je niet perfect bent.

Nee te kunnen zeggen tegen een ander zonder bang te zijn om die ander teleur te stellen. Zelfvertrouwen te hebben omdat je weet dat je goed genoeg bent.

Alles is mogelijk wanneer je jouw eigen pad gaat volgen!

Volg bij mij een groeitraject. Het bestaat uit sessies mij in de praktijk en online afspraken. Daarnaast krijg je opdrachten mee om thuis aan je doelen te werken.

Ik werk met een onwijs gave methode, Kinesiologie, waarbij jouw lijf het antwoord heeft. We gaan aan de slag om te zorgen dat je hart, lijf en hoofd gaan samenwerken. Jouw hoofd vind vaak iets terwijl jouw lijf en hart je iets anders vertellen. Jouw hoofd gaat beter begrijpen welke stappen je kan ondernemen om met meer zelfvertrouwen te leven.

Als je doet wat ik zeg kan je voor jezelf te kiezen zodat je jouw doelstelling en dromen kan waarmaken. Je hebt geen last meer van faalangst en hebt meer zelfvertrouwen. Je accepteren, respecteren jezelf zoals jij bent. Je hebt een duidelijker beeld van jezelf. Je kan nee zeggen op een liefdevolle manier en je kiest voor jouw eigen pad!

Door aan de slag te gaan met jouw lijf, jouw hart en jouw hoofd investeer je in jezelf. Hierdoor komt er ruimte om jezelf te mogen zijn.

Losse behandeling
80 euro
1 behandeling van 1 uur
Kort verslag
Werkboek
Ondersteuning voor thuis
Maak een afspraak
Groeitraject Volg je eigen pad
549 euro
5 behandelingen van 1 uur
4 online sessies van 30 minuten
Werkboek
Ondersteuning voor thuis
Opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan
Etherische olie van doTERRA
Coachingswandeling


Boek het traject
Groeitraject Alles uit jezelf halen
997 euro
8 behandelingen van 1,5 uur
7 online sessies van 30 minuten
Werkboek
Ondersteuning voor thuis
Etherische olie van doTERRA
1 Coachingswandeling
Neem contact met mij op

Gratis tip! Ga aan de slag met jouw droom

Je bent moe, leeg en gefrustreerd omdat al je harde werken niet brengt waar je op  hoopt. Elke dag probeer je alles te doen wat er volgens jou gedaan moet worden. Je loopt vast en weet niet meer wat je nog meer moet doen.

Wat zou jij doen als je geen angst hebt? Welke droom ga jij dan waarmaken?. Wil jij dit weten ga dan aan de slag met deze opdracht.

Aan de slag

Schrijf op wat voor jou belangrijk is in het leven. Dit kan zijn; een goede band met je familie, rijkdom, vrijheid, kennis delen met anderen, gezond leven, veiligheid, etc. Daarna schrijf je op welke negatieve gedachte of welk smoesje jij hebt om niet dat te gaan doen waar jij van droomt. Dit is je kinderkoor wat op de achtergrond hard staat te zingen.

Nu begint het echte werk. Schijf, kleur, schilder of plak jouw droom op papier. Zet het kinderkoor uit! Kijk of jouw droom bij dat past wat echt belangrijk is voor jou.

Ben je klaar, mail mij dan jouw droom en dat war belangrijk is voor jou! Ik nodig jou dan uit voor een gratis sessie om de volgende stap te zetten. info@mariskakerkdijk.nl

Meest recente blogs