Je hoeft het niet alleen te doen

Ben je al even bezig, heb je al veel zelf gedaan en uitgezocht? Of wil je heel graag dat het veranderd maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan kan ik jou helpen.

Soms helpt het om een ander mee te laten kijken die de ervaring en kennis in huis heeft om het overzicht te krijgen en ervoor te zorgen dat je dat gaat doen waar je naar verlangt.

Vrijblijvende coachcall

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag weten wat ik voor jou kan doen. Jouw uitdaging aan mij voorleggen? Vraag dan een gratis en vrijblijvend coachcall bij mij aan ter waarde van 60 euro.

Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel, je vult jouw gegevens in en dan neem ik contact met jou op voor een afspraak. Naar aanleiding van het gesprek en jouw antwoorden bereid ik mij voor. Want we gaan echt aan de slag met jouw vraag.

Tijdens mij voorbereiding en in ons gesprek gaan we na waar je nu staat, wat je al gedaan en waarom het niet zo gaat als jij zou willen. Je krijgt sowieso 3 waardevolle tips van mij zodat je weer verder kunt. Lijkt het je wat? Hieronder lees je reacties van mensen die jou voor gingen.

klant ervaringen

Ik heb een keuze! Niet alleen met mijn hoofd maar met mijn hele lijf! Het maakt zo onwijs veel verschil.

– Anita –

Ik heb 1 keer per kwartaal een afspraak bij Mariska. Mijn APK afspraak.

– Marianne –

Ik bleef maar doorlopen met vage klachten en begreep niet goed waarom dit maar niet overging. Bij Mariska werd me duidelijke dat ik mijn hart niet volgde maar deed wat ik dacht dat anderen van mijn verwachte. Ik heb duidelijk gekregen wat ik echt wil! Mariska is liefdevol meedogenloos, ze zegt waar het op staat. Daardoor kon ik snel stappen maken.

– Petra –

Meest recente blogs