Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen!

Wil je de regie terug over jouw agenda en wat je doet met je tijd? Dat kan maar dan zal je wel moeten accepteren dat je niet over alles de controle kan hebben.

Door je werk, je gezin en alle verplichtingen vliegen de weken aan je voorbij. Je werkt hard en dat is niet erg maar het gaat nu te koste van jezelf. Je merkt aan je lijf en je hoofd dat het chaos is en dit veranderen kost je meer energie dan je hebt. En als je eerlijk bent tegen jezelf dan ben je er ook wel klaar mee dat het altijd maar beter moet.

Dan is een ontstress-sessie met mij wel iets voor je. Soms helpt het om een ander mee te laten kijken die de ervaring en kennis in huis heeft om het overzicht te krijgen en ervoor te zorgen dat je de regie terug pakt over je agenda en je tijd.

Stress Coach en Kinesioloog

Zicht op de stressoorzaak krijgen

‘Ik heb de ontstress sessie bij Mariska aangevraagd omdat ik in een kringetje blijf draaien en mijn uitgang niet vind. Door jarenlange torenhoge stress niet meer weten hoe te ontspannen. Door het simpelweg aanstippen van het probleem, de stressoorzaak, en je te helpen je zicht daarop te wijzigen heeft Mariska me op een ander spoor gezet. En is zo de opening ontstaat om uit het kringetje te komen. Met goede uitleg, samen er aan werken en fijne begeleiding op een mooie oplossing gekomen. Mariska is recht door zee, duidelijk en dat maakt voor mij de omgang zo fijn. Super fijne sessie met goede uitkomst. Heel blij mee.’

Désirée -belastingadviseur-

Ontstress-sessie

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag weten wat ik voor je kan doen.  Vraag dan een ontstress-sessie ter waarde van € 60,= bij mij aan.

Hoe het werkt? Eigenlijk heel simpel, je vult jouw gegevens in en dan neem ik contact met je op. Je krijgt van mij een mail met een link naar mijn agenda. Daar kan je zelf jouw ontstress-sessie inplannen. Ook ontvang je een link naar een vragenlijst en Zoom. Want we gaan echt aan de slag met de vragen die je hebt.

Tijdens mij voorbereiding en in ons gesprek gaan we na waar je nu staat, wat je al gedaan en waarom het niet zo gaat als je zou willen. Je krijgt sowieso 3 effectieve tips/oefeningen van mij zodat je weer verder kunt. Lijkt het je wat?

Maak dan kans op een van de twee gratis ontstress-sessies t.w.v. € 60,=!

Elke maand geeft ik twee ontstress-sessie weg. Wil je kans maken vul dan hieronder jouw gegevens in en ik laat je snel weten of je een van de twee ontstress-sessie gratis van mij krijgt!