gratis e-book

Waarom een e-book?

Omdat ik je wil helpen en een duwtje in de rug wil geven op jouw reis naar goed genoeg zijn zoals jij bent. Want dat ben je!

Dit e-book is een mooie start of aanvulling op dat wat je allang weet. Met alleen downloaden en lezen kom je er niet. De kennis die je opdoet tijdens het lezen, komt pas tot zijn recht als je er ook mee aan de slag gaat.

Dat aan de slag gaan heb ik zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Door het toe te passen stop je met alleen maar kennis vergaren en ga je aan de slag met rust en ontspanning krijgen in je hoofd en je lijf. Soms simpel en eenvoudig door zaken niet meer te doen en soms met iets meer uitdaging.

Nog een reden

Er is nog een reden waarom ik dit doe: mijn persoonlijke missie! Ik vind dat vrouwen zichzelf mogen laten zien en horen. Dat wij in onze vrouwelijk kracht mogen staan. De leiding mogen durven nemen en succesvol kunnen zijn zonder meteen een bitch en kenau te zijn met haar op de tanden. Real queens fix each others crowns. Stoppen met kritiek hebben en wijzen naar wat de ander niet goed doet en elkaar steunen om dat te mogen doen waar we goed in zijn, maakt niet uit wat.

Dit boek heb ik geschreven voor degene die voelt dat het anders moet maar niet goed weet waar te beginnen. En met een beetje eigenbelang. Ik wil je kennis laten maken met kinesiologie.